Popkoor YNI bestaat al sinds 2005 en telt momenteel 25 gedreven amateur-zangers en zangeressen, die vanaf de oprichting werken aan een zeer gevarieerd repertoire van popsongs. Mooie arrangementen worden meerstemmig gezongen en hun optredens zijn altijd met de begeleiding van hun eigen live band. De muzikaal getalenteerde Judith Worms werkt tijdens de repetities toe naar een mooie klank. Al deze basisingrediĆ«nten zorgen voor een talentvol, enthousiast en muzikaal geschoold koor. YNI maakt van elk optreden een feest van herkenning met de keuze van hun nummers uit de top 2000. Veelzijdig, gevarieerd en hedendaags, van ballads tot stevige rock, van Nederpop tot swingende funk. You Name It, zij zingen het!

We treden op bij lokale evenementen, bezoeken festivals en organiseren zelf mogelijkheden om voor het voetlicht te treden. You Name It is een gezellige vereniging waar tijdens de repetities serieus maar met plezier wordt gewerkt en ook tijd en aandacht is voor verbindende activiteiten. Zo worden er regelmatig workshops georganiseerd met een zangcoach en/of een professionele bewegingsdeskundige om het niveau te blijven ontwikkelen. Zo streven zij naar een optimale presentatie.

Er wordt elke dinsdag gerepeteerd in ontmoetingscentrum de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom, van 20.00 uur tot 22.00 uur.