In Memoriam Manfred Kruize

Met het verlies van Manfred heeft ons popkoor een prominent lid verloren. Niet alleen was Manfred lijfelijk aanwezig, hij was een motor achter de mannengroep, penningmeester, goede zanger en actief lid. In 2011 kwam hij met zijn vrouw Margaret mee naar een meezing avond en de gezellige borrel achteraf. Manfred heeft zich aangesloten bij ons koor en heeft vrijwel geen repetitie of optreden gemist. Wij waren er heel blij mee, Manfred was in alle opzichten een aanwinst voor het koor. Hij was vrolijk, goed gehumeurd, iedereen in zijn waarde latend, een aimabel mens, kortom een toffe vent. 

Hij heeft in de jaren van zijn lidmaatschap het bestuur menigmaal bijgestaan met veel deskundig advies en is zelf bestuurslid geweest. Hij was projectvoorzitter van de werkgroep die onze succesvolle jubileumshow “Ten en Then” in gebouw T heeft georganiseerd. 

Helaas is hij in 2017 ernstig ziek geworden en heeft de strijd tegen kanker deze zomer verloren. Wij moeten verder zonder hem, een dierbare mannenstem die wij missen. Wij hopen dat wij voor Margaret nog steeds het warme koor kunnen zijn waar zij naar hartelust uit volle borst mee kan zingen en waar we haar ook met warmte kunnen omarmen.